beats by dre cheap

Obična prič.Otac Viktora Gubinskog diplomirao je na Первый МГМУ им. И. М. Сеченова. Bio je ljekar koji za 40 godina bavljenja medicinom nikada nije nikoga izliječio. Ljudi su bili zdravi i ulazili su samo da im doktor rastumači snove. U ladici stola čuvao je bocu vina i 4 kalema čvrstog crvenog konca.

 

Otac Viktora Gubinskog zvao se Mirko Gubinski. Kažu da mu je najbolji prijatelj bio neki trgovački putnik koji je svakom rudaru iz obližnjeg rudnika uspio prodati po dva kompleta sabranih djela Edvarda Kardelja poznatog i kao Sperans,  Krištof  i Bevc („Razvoj slovenskega narodnega vprašanja”, “Put nove Jugoslavije”, “O osnovama društvenog i političkog uređenja”, “Problemi naše socijalističke izgradnje”)

 

Pohađajući kurs za tkalje, naučila je praviti omče od svinjske dlake. Napravila je 2.04 8.11 omčica koje je prodavala sa drvenim dugmadima uz obrazloženje: “Dugme mora kroz nešto da prođe!“


Dvadeset i sedam dana je neprekidno spavala. Dvadeset i osmi dan Viktorova majka Vjera došla je kod nje da joj kaže da se Viktorov otac upetljao u neobično dugačak crveni konac. U ruci je držala otvorenu bocu vina na kojoj je pisalo „Ne otvaraj dok ne ožedniš“. Napolju je padala riblja kiša.

 

U sedmom mjesecu trudnoće, Belindi Opuzenskoj se na trbuhu ocrtao lik djeteta koje nosi. Čula je kako govori:“Ja ovdje imam sve manje prostora.“ Od šoka je, svaki dan do porođaja, potkivala guščja jaja.

  

Pisma
http://mojetajne.blogger.ba
28/03/2011 13:52