beats by dre cheap

Obična priča
o Viktoru:

Viktor Gubinski umjesto očiju imao je dva pupka. Viktorova majka Vjera nacrtala mu je oko na čelu kako bi mogao plakati.


o Njoj:

Sa devet godina zavela je prvog muškarca. Poklonio joj je lutku i glasan smijeh od kojeg su joj spale dokoljenice.

 

Sa četrnaest godina se po prvi put nesretno zaljubila i izvršila svoje prvo samoubistvo. Sa osamnaest je bila mrtva već nekoliko puta. Sa dvadesetdvije je znala da se neće udat za onog kojeg voli.

 

Svaki dan mijenjala je ime. Niko nije znao koje ime je dobila po rođenju, jer nikog nije ni bilo tu kada se rodila. Osim rode.

 

U džepu je čuvala mumificiranog miša kojim je plašila zločaste djevojčice iz razreda. Sve dok nije došao Viktor Gubinski iz IX-13 i poklonio joj porodicu paukova u tegli.

 

Prvog dana proljeća doživjela je orgazam od kojeg je izgubila moć govora, a već drugog dana proljeća je prestala i da se smije.


o Belindi Opuzenskoj:

Belinda Opuzenska rodila se u trenutku dok je njena majka skidala suhu smokvu sa tanke konoplje, halapljivo je gutajući. Ne zna se ko joj je bio otac. Kada je začeta Belinda Opuzenska, vladala je velika glad.

 

Još kao dijete, Belinda Opuzenska je najviše voljela sebe. Jela je mladi puter sa kupusovog lista i smišljala plan kako se dobro udati.


o njima:

A onda je, pijući rakiju, objasnila Belindi Opuzenskoj da su sve njene lutke izvršile atentat na Viktora Gubinskog. Koji je on preživio zahvaljujući četi olovnih vojnika.

Fatalni susret Viktora Gubinskog i Belinde Opuzenske prokomentirala je riječima:“Nije nam suđeno Viktore. Belinda je ženica za tebe.“


Viktor Gubinski nikada nije mogao vidjeti njenu ljepotu, a ni smio osjetiti njenu ljubav. Da Viktor Gubinski nije bio kukavica, ona bi mu rodila sina za kojeg nikada
nije saznao da ga je napravio.


Belinda Opuzenska je poklonila Viktoru Gubinskom tamne naočale u obliku dva časovnika, jer je dobivala vrtoglavicu gledajući u dva pupka umjesto u dva oka.

 

Kada je Viktor Gubinski otišao u rat da sam pobijedi neprijatelja, komandir čete je rekao:“Ko nam je poslao ovu budalu?“


Pisma
http://mojetajne.blogger.ba
25/03/2011 15:43