beats by dre cheap

Sunce, hvala ti! („Male stvari“, Elemental)

 

HOROSKOP

 

Posao:

Krajnje je vrijeme da se suočite sa istinom, a ta glasi da se trebate uzdati u sebe i u svoje kljusebe. Niste više za posla koji radite, jer vas troši radno vrijeme koje se sastoji od mnogo odgovornosti, sitnih podvala, mikrogrešaka (koje naravno uvijek uoči neko drugi), komunikacije na devastiranom engleskom jeziku (zahvaljujući neengleskom koji koriste drugi subjekti oko vas) i činjenici da bi negdje drugo, s nekim drugim ljudima uradila duplo više za upola manje vremena.

Veliki planovi nisu za vas. Zgrabite posao za uši, vlastitim rukama! Na vama je da se utaborite u fantastičnom mikrosvijetu sa šatorčićima i malim, ali sigurnim, sitnim zadovoljstvima. Fiksirajte se za vlastitu fiksaciju o fiksiranom privatnom i fiksnom biznisu. Poteze koje biste trebali napraviti u tom smjeru činite polako, bez velike žurbe, mikroskopski sitno i analitično isplanirano. Iskoristite trenutno radno mjesto kao izvor sigurnog prihoda, te ga iscijedite do posljednjeg dana.

 

Zdravlje:

Fascinantno. Prštite od energije. Odavno se niste osjećali ovako snažno i zadovoljno. Bacite sve tablete koje ste jesenas dobili od svog liječnika. Zamijenite ih dužim spavanjem i ljudima sa pozitivnom energijom. Suplementi nisu za vas. Jedite što više mrkve i brokula. Navalite na med i matičnu mliječ. Ni hormonske pilule nisu za vas. Navalite na što više seksa i svježeg zraka. Energiju ne trošite na ispunjavanje tuđih želja (niste zlatna ribica), nego samo na vlastite (i želje svoga roda i poroda – a i to ako zasluže). Možete ugraditi mikročepove u uši (koji se vremenom sami resorbuju), kao preventivu za loše vibracije ili ružne priče iz vaše neposredne blizine.

 

Prijatelji:

Zadržite ove sa kojima ste isfiltrirali svaki segment svoga života. Talog ispričanih priča bacite u kantu za korpu, ili iskopajte rupu pa: umjesto da istresete „U cara Trojana kozje uši“ istresite talog ispričanih priča, zatrpajte rupu i krenite s Jovom nanovom.

Ovo malo prijatelja što vam je ostalo čuvajte ko što patuljak čuva ključ od mraka u svom malom džepu. Nemojte im kupovati poklone – napravite im poklone. Ovo su ljudi koji to zaslužuju, jer cijene trud.

 

Auto:

Za vas je neki automatik, nešto praktično i jednostavno: kreni-stani, kreni-stani, parkiraj. Drive. Stop. Parking. Recimo, Juke (klikni, klikni). I to – crveni. Dobro, može i bijeli. Idealno vrijeme za kupovinu: maj 2011.

 

Mobitel:

Da prvo, umjesto aparata – promijenite broj? I, dobro, dozvolite mužu da vam pokloni HTC Desire. Prestanite biti staromodni i pokušajte upotrebljavati taj tačskrin, možda i taj nečemu služi.

 
 

Ljubav:

Samo tako nastavite. Ljubav je nešto što vi rado dijelite. Nastavite ljubiti i dijeliti.

 

Seks:

Konačno je vrijeme da razdvojite ljubav i seks. Samo naprijed! Učite na tuđim greškama.

 

Vremenska prognoza:

Od danas će za vas vrijeme biti lijepo. Prelijepo. Vječito proljeće.

 

Savjet:

Najbolji način štednje je netrošenje novca. A onda taj nepotrošeni novac skršite na putovanje. Na francuski jug. Među francuske seljake i vinograde.

 

Socijalni život:

Što više istog, ali sa što manje alkohola. Kada pijete crno vino, previše razvežete jezik, pa se ujutro kajete što nikome niste dali da dođe do riječi... Eventualno, poneka tekila. Ali i to u granicama normalnog. 2-3, 4 eventualno. Dobro, eto – 5. Tekila osobađa.

Dakle, savjetujem što više druženja sa nasmijanim ljudima, putovanja, šetnji, planinarenja, plivanja.
Smijeha, kupovine, subotnjih ručkova sa prijateljicama, povremeno obiđite familiju i prijatelje po bolnicama, idite na mezare – obiđite i tamo koga imate obići. I to je jedan vid druženja. Izbjegavajte ljude koji pričaju šuplje priče, recite im:“Uh, ššššto meee nššššto nogeee boleee....“ i otiđite.

 

Sretni dani:

25.02, 05.03. i 14-15.03.

 

Hobi:

Slikati što više, letjeti, plesati i baviti se kupoprodajom nekretnina.

 

 

 

[IMG]http://i54.tinypic.com/4rykpv.jpg[/IMG]

Pisma
http://mojetajne.blogger.ba
07/02/2011 11:06